Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз имам в мазето два задни амортисьора от 145. Смених ги, защото предните бяха за смяна и реших като сменям - да сменям всички.

Заб. Мисля, че амортисьорите на 145 и 155 бяха еднакви. Ако не са - ме поправете

Вече не са налични!!
    Last edited by Bodom; d.m.y г., 13:59.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Здравейте

На някой ако му се намира капак за клапани за 155 1.6 тс .........може и пластмасовия ........или някаква много прилична цена като за свой човек ......
      Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
      Ники
      Дани

Comment

• накрайник за гърне

колеги някой има ли за продан никелираният накрайник на задното гърне ,че искам да си го подменя

Comment

• Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
          Аз имам в мазето два задни амортисьора от 145. Смених ги, защото предните бяха за смяна и реших като сменям - да сменям всички.

Заб. Мисля, че амортисьорите на 145 и 155 бяха еднакви. Ако не са - ме поправете
          Колега стоят ли още амортесьорите?
          sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
          Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Здравейте Колеги, някой да има за продан здраво "стъкло" със здрави крачета за задния плафон на 155?

Comment

• Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
              Здравейте Колеги, някой да има за продан здраво "стъкло" със здрави крачета за задния плафон на 155?
              Има у дома един заден плафон, проблема му май беше друг, та ще погледна стъклото. Утре вечер ще пиша в какво състояние е.

Проверих. Имам плафон без стъкло
              Да знаеш, че от 146 е същия. Аз от такава взех, но явно съм го взел без стъклото и съм си сложил старото. Успех.
              Attached Files
              Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 20:05.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Благодаря ти много колега за бързия отговор и проверката! За шастие и колегата Дани-кучето се свърза с мен на лични и вече си имам перфектния плафон
                Поздрави!

Comment

• Момчета да ви се намира задно , крайно гърне?
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Имам, още е на колата, продънено е отвсякъде Шегувам се, ей, да не се обидиш нещо

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Момчета да ви се намира задно , крайно гърне?
                      Ще видя в мазата имам доста гърнета.
                      Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                        Ще видя в мазата имам доста гърнета.
                        ОК.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Здравейте Младежи, имам много голям проблем стана вече два месеца търсим Лява предна главина за Alfa 155 2.5 дизел. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне.
                          Благодаря предварително.

Comment

• Първоначално публикувано от Pufinka Покажи съобщение
                            Здравейте Младежи, имам много голям проблем стана вече два месеца търсим Лява предна главина за Alfa 155 2.5 дизел. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне.
                            Благодаря предварително.
                            Ето
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68552
                            Alfa 155 1.9TD '97 EX
                            Alfa 166 2.4 JTD EX
                            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Пичове днес си сложих зимните гуми на новобоядисаните джанти от фиат купе и се оказа че са ми къси болтовете
                              Та сега ми трябват болтове с резба 12х1.25 и с дължина на резбата от30 до 35мм ,нямам претенции дали са с глава 17 или 19
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Нямам късмет ако някои му попадне Лява предна главина за Alfa 155 2.5 дизел да пише мерси на расе за линка ама момчето я е продало.

Comment

Working...
                                X